Connect with us

Actualitat

Batucada, Gegants i concerts amanitzen el darrer cap de setmana de festa a Manacor

Aquest diumenge, les Carrosses i Comparses i la Jornada de Cuina tanquen les festes

Dissabte matí Manacor era ple de bauxa a causa de l’animació que partí de molts punts de la ciutat gràcies als participants de la trobada de batucades de Fires i Festes. Els seus ritmes ressonaren ben fort pels carrers de Manacor i sobretot a la plaça de Sant Jaume, on totes les batucades es trobaren i feren ressonar fort els seus tambors i els instruments de percussió que els acompanyaven.

Al mateix temps la plaça de ses Verdures acollí una edició ben especial del ‘Vermutejant’, l’esdeveniment gastronòmic i musical que cada dissabte omple el tradicional mercat municipal de bona cuina i bona música. En motiu de les Fires i Festes el trompetista Pep Garau i el guitarrista Agustín Leal posaren la banda sonora a aquest esdeveniment. A més els cuiners Miquel Gelabert, Maria Salinas i José Cortés oferiren a tothom les seves millors creacions.

Més tard, en la XVII Trobada de Gegants, els gegants de Manacor anaren a passejar molt ben acompanyats pels carrers del centre i a sa Bassa feren un bon ball amb tots els gegants, les gegantes i els gegantons que varen arribar fins a Manacor a viure les Fires i Festes en primera persona.

 

Més tard una multitud de gent acudí al concert que va permetre veure i escoltar de franc l’artista Coque Malla a la plaça Ramon Llull. Els grups Roig! i Ca de Bou l’ajudaren a inundar de música i cançons el darrer gran concert de Fires i Festes, que ha estat possible gràcies a la col·laboració de Renou Col·lectiu.

Avui vespres tancaran les festes la desfilada de Carrosses i Comparses i la Jornada de Cuina.

Són tendència