Connect with us

Societat

El vídeo que ha obtingut més de 433.000 reproduccions a defrancdigital.com

El vídeo que ha obtingut més de 433.000 reproduccions a defrancdigital.com

Correspon a l’angoixant lluita d’una dona a Cala d’Or per a sortir del seu cotxe atrapat per la tempesta

Els moments agònics viscuts aquest passat dimarts per una dona en el nucli costaner de Cala d’Or, en el municipi de Santanyí, ha despertat l’interès informatiu més enllà de Mallorca. Les imatges, que van ser avançades aquest dimarts a primera hora del capvespre per defrancdigital.com, han obtingut un fort impacte en les xarxes socials i en la nostra web.

Més de 434.000 persones han vist el vídeo en el Facebook de defrancdigital.com, sumant gairebé 150.000 interaccions en aquestes últimes 24 hores.

En el vídeo que s’ha viralitzat es pot observar com una dona aconsegueix arribar a la vorera enmig d’una cascada d’aigua creada en el pont de Cala Gran, a Cala d’Or, abans que el corrent d’aigua arrossegués al seu vehicle.

Molts dels vídeos que van ser divulgats per defrancdigital.com durant ahir capvespre també van ser compartits per bona part dels informatius de la nit d'àmbit estatal.

Molts dels vídeos que van ser divulgats per defrancdigital.com durant ahir capvespre també van ser compartits per bona part dels informatius de la nit d’àmbit estatal.

Molts dels vídeos que van ser divulgats per defrancdigital.com durant ahir capvespre també van ser compartits per bona part dels informatius de la nit d’àmbit estatal. El ‘Telediario‘ de TVE, i els informatius d’Antena 3, laSexta, IB3 Notícies i L’informatiu Nit de TV3, es van fer ressò de molts dels nostres vídeos divulgats en els diferents canals de les xarxes socials.

Molts dels vídeos que van ser divulgats per defrancdigital.com durant ahir capvespre també van ser compartits per bona part dels informatius de la nit d’àmbit estatal

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència