Connect with us

Actualitat

La tempesta descarrega amb força en el Migjorn de Mallorca

La tempesta descarrega amb força en el Migjorn de Mallorca: Sa Ràpita, Es Trenc i la Colònia de Sant Jordi, indrets més afectats

 La tempesta ha deixat fins a 96,8 litres a Santanyí en tan sols 1 hora

Balanç (17:30h):148 incidents registrats: 111 a Mallorca, 32 a Eivissa, 3 a Formentera i 2 a Menorca. A Santanyí s’han registrat 52 incidents i a Ses Salines, 28. Són els municipis, juntament amb Eivissa (14), més afectats.

El pas de la depressió anomenada DANA per Balears ha suposat un balanç de 148 incidents a les Illes, segons ha informat el servei d’emergències 112.

A Mallorca s’han registrat 111 incidents, 32 a Eivissa, 3 a Formentera i 2 a Menorca, segons les dades publicades per l’112 a Twitter.

Només a Santanyí s’han produït 52 incidents i 28 en Ses Salines. Juntament amb Eivissa, amb 14 incidents, són els tres municipis de Balears més afectats per aquest temporal de pluja, vent i llamps. La tempesta ha descarregat fins a 96,8 litres a Santanyí en tan sols 1 hora.

D’altra banda, Salvament Marítim ha evacuat en helicòpter a dos tripulants ferits d’un veler que ha encallat aquest capvespre a la Colònia de Sant Jordi.

Foto i vídeo: Toni Estarellas.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència