Connect with us

Esports

L’Ajuntament de Manacor no aconsegueix arreplegar la majoria d’accions de l’hipòdrom

L'Ajuntament de Manacor no aconsegueix arreplegar la majoria d'accions de l'hipòdrom

El batle, Miquel Oliver, ha reconegut que pròximament celebraran una segona trobada amb els propietaris

Manca una mica menys d’un mes perquè expiri el termini donat en el seu moment pel Consell de Mallorca a l’Ajuntament de Manacor, per a intentar desbloquejar els problemes administratius i legals perquè l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca (IEHM) pugui seguir al capdavant de la gestió de l’hipòdrom de Manacor. L’ens insular va estipular el 21 de setembre com a data límit per a intentar trobar una solució definitiva a la situació creada.

Dijous passat, a petició del mateix Consistori, va tenir lloc una reunió informativa a les instal·lacions de l’hipòdrom de Manacor per tractar l’actual situació. L’Ajuntament treballa des de fa mesos per a aconseguir la majoria accionarial necessària per a poder ratificar novament l’acord i que l’IEHM pugui seguir amb la gestió de les instal·lacions esportives. Després de la primera reunió, alguns propietaris decidirien sumar-se a la petició feta des de l’Ajuntament i signaren la cessió dels seus drets. Altres es varen mostrar més reticents a fer-ho. El Consistori manacorí només disposa del 37% dels títols de propietat, la resta són de particulars. Cal recollir, mínim, el 51% de les accions per poder ratificar l’acord amb l’IEHM. El batle Miquel Oliver ha reconegut que el Consistori encara no disposa dels títols necessaris per poder desbloquejar l’actual situació però que se segueix fent feina per aconseguir-ho. Pròximament hi ha prevista una segona trobada amb els particulars per intentar sumar esforços i accions en aquest sentit.

El Consistori manacorí només disposa del 37% dels títols de propietat, la resta són de particulars. Cal recollir, mínim, el 51% de les accions per poder ratificar l’acord amb l’IEHM

Són tendència