Connect with us

Vist a les xarxes

Els quatre membres d’una família alemanya morta en l’accident aeri d’Inca, s’allotjaven a Manacor

Els quatre membres d'una família alemanya morta en l'accident aeri d'Inca, s'allotjaven en un agroturisme de Manacor

Estaven passant les vacances amb uns amics a Rotana. Tenien pensat abandonar l’illa a finals d’aquesta setmana

L’helicòpter de l’empresa RotorFlug surt passades les 10 i quart del matí de l’aeròdrom de Son Bonet en direcció a la Finca de Rotana, un agroturisme situat als afores de Manacor. El propòsit era recollir a un matrimoni alemany, amb dos fills petits, que s’allotjaven des de feia dies en aquesta finca. Eren clients habituals de l’establiment. Havien contractat el servei de l’helicòpter per fer una excursió i veure l’illa des de l’aire abans d’anar a dinar a Camp de Mar, Andratx. Havien organitzat una celebració per celebrar els anys del pare, August Inselkammer, de 43 anys. Estaven passant les vacances amb uns amics a l’agroturisme situat a Manacor. Tenien pensat abandonar l’illa a finals d’aquesta setmana.

Minuts després d’haver pujat a l’helicòpter i mentre sobrevolaven la ciutat d’Inca van col·lisionar, per causes que encara es desconeixen, amb un ultralleuger que havia partit de l’aeròdrom de Binissalem i en el qual hi viatjaven a bord dues persones, dos homes de nacionalitat espanyola. El xoc es produeix a l’aire entre Inca i Costitx, per davall dels 1.000 metres.

Les restes de l’helicòpter i de l’avioneta es varen escampar per un radi d’entre 700 metres i un quilòmetre i per diferents finques privades.

Són tendència