Connect with us

Comunitat

Un home és detingut per provocar un incendi forestal a Esporles per quarta vegada en una setmana

Un ciutadà alemany és detingut per intentar provocar un incendi forestal a Esporles per quarta vegada en una setmana

La finca de Son Quint, ha cremat tres vegades en set dies

Un home de 45 anys ha estat detingut aquest dilluns per la Policia Local d’Esporles quan presumptament estava preparat per a tornar a incendiar la muntanya d’aquest municipi per quarta vegada en una setmana, ja que duia damunt “tres o quatre” bosses de pastilles de barbacoa “perfectament tallades” i tres encenedors de tipus bufador.

Fonts de la Policia Local d’Esporles han informat que la detenció d’aquest ciutadà alemany de 45 anys ha tingut lloc a les 11.10 hores en plena muntanya, en la finca de Son Quint, que ha cremat tres vegades en una setmana, si bé la ràpida actuació dels bombers i equips d’emergència ha evitat en les tres ocasions que les flames es propaguessin.

El detingut no ha volgut declarar davant la Policia Local d’Esporles, que ho ha transferit al Servei de Protecció de la Naturalesa (Seprona) de la Guàrdia Civil, que s’encarregarà de la recerca d’aquest cas. Aquest dimarts probablement passarà a disposició judicial a Palma.

La Policia Local d’Esporles ha explicat que l’incendi que es va declarar ahir, diumenge, a Son Quint, una finca gran d’aquest municipi, “va confirmar” que els incendis eren intencionats perquè hi havia tres focus diferents.

Són tendència