Connect with us

Oci i Cultura

Manacor rebrà 489.324 euros per la posada en marxa de punts d’informació turística

Oficina d'Informació Turística de Manacor

El Consorci Borsa d’Allotjaments Turístics també ha donat llum verda a la creació d’un carril bici a Santanyí (294.691 euros) i la implantació de rutes senderistes i cicloturístiques a Porreres (347.259 euros)

La Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball, a través del Consorci Borsa d’Allotjaments Turístics (CBAT), ha posat a la disposició dels ajuntaments de Mallorca subvencions per valor de 22 milions d’euros en projectes que incrementen la qualitat de l’oferta turística i que fomenten la competitivitat dels municipis.

Amb aquest acord, aprovat per unanimitat en junta pel CBAT, ja es poden començar a signar les resolucions de la convocatòria de 2018 i impulsar amb els ajuntaments els 64 projectes aprovats. El conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, ha manifestat que es tracta “d’uns recursos elevats, que es destinaran als ajuntaments i que suposen un dinamisme per a la nostra economia”.

Negueruela ha destacat la importància de que ja es puguin començar a executar aquests projectes en els quals, en tractar-se d’un model de cofinançament, el CBAT aporta un màxim de 500.000 euros per projecte, o del 80% del cost total. L’import restant és a càrrec dels consistoris.

Gràcies a aquesta línia de subvencions del CBAT, els diferents consistoris de Mallorca poden demanar finançament extern per a projectes de millora d’infraestructures turístiques, viàries o esportives. També s’empren aquests fons en el manteniment de carrers, places i voreres o fins i tot en la creació de rutes cicloturístiques.

Els 64 projectes que en breu es començaran a signar amb els consistoris i veuran la llum, engloben a la gran majoria de municipis de Mallorca.

Altres projectes que s’executaran i que han sol·licitat menys fons del CBAT són la posada en marxa d’un carril bici a Santanyí (294.691 euros), la posada en marxa de punts d’informació turística a Manacor (489.324 euros), la implantació de rutes senderistes i cicloturístiques a Porreres (347.259 euros) o la rehabilitació integral dels carrers del barri antic de Santa Maria del Camí (363.891 euros).

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *