Connect with us

Comunitat

Set morts després de xocar un ultralleuger i una avioneta en una zona entre Inca i Costitx

Set morts després de xocar un ultralleuger i una avioneta en una zona entre Inca i Costitx

Els dispositius mèdics i d’emergències ja estan actuant en l’àrea del sinistre, mentre s’investiguen les circumstàncies de la col·lisió

Set morts, la identitat dels quals, de moment, es desconeix, és el balanç inicial del tràgic accident d’aviació que ha tingut lloc sobre les 13,15 hores d’avui en una àrea situada entre els municipis d’Inca i Costitx. Els vehicles aeris involucrats en el sinistre són, segons les primeres dades, una avioneta i un ultralleuger. Igualment, les primeres informacions apunten a la possibilitat que una de les víctimes mortals sigui un menor d’edat.

Els dispositius mèdics i d’emergències s’han activat amb rapidesa poc després de conèixer-se la notícia, i la consellera d’Administracions Públiques, Isabel Castro, tenia previst arribar a la zona de la catàstrofe en pocs minuts. Per part seva, la presidenta del Govern, Francina Armengol, ha publicat en el seu perfil de Twitter que l’Executiu “segueix amb preocupació i commoció” l’accident esdevingut a última hora del matí, per causes que encara no s’han pogut determinar.

Foto:iffbaleares.

Són tendència