Connect with us

Comunitat

Desarticulada una banda que hauria comès nombrosos robatoris en diferents comerços de Mallorca

Desarticulada una banda que hauria comès nombrosos robatoris en diferents comerços de Mallorca

La recerca ha constatat que els implicats enviaven al seu país d’origen, en aquest cas Romania, la mercaderia robada a través d’una empresa de paqueteria

La Guàrdia Civil ha detingut a tres persones, dos homes i una dona, que des del principi de l’estiu han comès presumptament un gran nombre de furts en interior de comerços de diferents localitats de Mallorca fent-se passar per turistes.

L’institut armat ha informat aquest dissabte que, després dels nombrosos robatoris comesos a Mallorca, va obrir una recerca que va donar com a resultat la identificació i detenció d’aquestes tres persones, de nacionalitat romanesa, en el moment just en el qual estaven robant.

La manera d’actuar consistia que un home i una dona es feien passar com a turistes i entraven en comerços, mentre que l’altre lladre els esperava fora en un cotxe.

La parella generava deliberadament rebombori en el comerç en qüestió i aprofitaven aquest moment per a sostreure qualsevol objecte de valor que trobessin per damunt dels mostradors, així com dels clients presents, com a terminals mòbils, carteres o doblers en metàl·lic.

La Guàrdia Civil ha realitzat un registre en l’habitatge de Palma on vivien is’han pogut recuperar diferents telèfons mòbils, ordinadors portàtils i peces utilitzades per a cometre aquests delictes. La recerca ha constatat que els implicats enviaven al seu país d’origen la mercaderia robada a través d’una empresa de paqueteria i, posteriorment, rebien el pagament en efectiu per aquests assalts.

Amb l’arrest d’aquestes tres persones s’han esclarit set delictes, encara que els investigadors continuen analitzant els efectes recuperats perquè sospiten que la quantitat de furts és molt major.

Són tendència