Connect with us

Actualitat

El Pi Manacor demana respecte pels fets que han ocorregut al cementiri municipal

El Pi Manacor demana respecte pels fets que han ocorregut al cementiri municipal

“S’ha de deixar treballar a la justícia perquè investigui el que ha passat”, diu la formació regionalista

Allau de reaccions polítiques davant els desagradables fets descoberts en el cementeri de Manacor i que ja està investigant la Policia, per ordre judicial. El Pi Manacor també ha demanat respecte pels fets que han ocorregut al cementiri municipal i lamenta el que ha succeït. La formació regionalista considera que ara és la justícia qui ha d’investigar el que ha passat i adoptar les decisions pertinents.

El Pi, que ha tingut responsabilitats de govern aquests últims anys en el Consistori de Manacor,  també afegeix que desconeixien aquesta “desagradable situació i que en tot moment estaran al costat de l’equip de govern per col·laborar en el que faci falta per aclarir perquè han succeït aquests fets”. La formació també mostra el seu suport a tots els manacorins i manacorines i evidencia la seva preocupació pel que ha passat al cementiri municipal.

El Pi, que ha tingut responsabilitats de govern aquests últims anys en el Consistori de Manacor,  ha deixat clar que desconeixien aquesta “desagradable situació”

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència