Connect with us

Actualitat

“Ara mateix, la prioritat és aclarir a qui pertanyen els cossos trobats en el cementeri”, segons el PP

PP de Manacor

Els populars han expressat la preocupació pels fets i demanen “màxima prudència” fins que les investigacions donin resultats

El PP de Manacor ha emes aquest dijous un comunicat per expressar “la nostra màxima preocupació davant els fets que afecten el cementeri municipal. Volem manifestar públicament que tant l’equip de govern de l’Ajuntament de Manacor, com els investigadors judicials, trobaran en els membres del Partit Popular tot el suport i col·laboració necessaria per aclarir aquesta qüestió el més aviat millor. Estem al costat de tots els manacorins i manacorines que, com nosaltres, es poden sentir desconcertats i que viuen moments d’incertesa”. Demanen màxima prudència “fins que les investigacions finalitzin i donin llum definitiva en aquesta desagradable qüestió”.

Segons els populars, “la prioritat és aclarir a qui pertanyen les despulles trobades al cementeri Municipal i per què són allà en les condicions en què és trobem”. També agraeixen públicament a l’equip de govern per la informació facilitada “poc després de tenir coneixement dels fets”.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència