Connect with us

Comunitat

Detingut a Palma un jove romanès relacionat amb quatre agressions sexuals

El detingut actuava de forma violenta contra les víctimes, copejant a alguna d’elles

Agents de la Policia Nacional han detingut a un home de 29 anys, d’origen romanès, com a presumpte autor de quatre agressions sexuals, dues d’elles en grau de temptativa.

La recerca es va iniciar després de rebre una denúncia d’una dona que va ser objecte d’una agressió sexual a finals del passat mes de juliol, quan a la mitjanit es trobava en una parada esperant l’autobús en les avingudes de Palma parant al seu costat un vehicle ocupat per un home, qui va entaular conversa oferint-se a acompanyar-la a la seva destinació, acceptant la dona la convidada. No obstant això l’home es va dirigir a un altre lloc aïllat on la va agredir sexualment a més de copejar-la.

Posteriorment es va produir un altre fet a primers d’agost, al voltant de les 23.00 hores, quan una dona es trobava passejant a la seva cussa per la zona de Cala Major, a la qual se li va acostar un home per darrere, arrossegant la víctima a una zona de vegetació pròxima i sense llum, propinant puntades de peu a l’animal. La víctima es va resistir i va forcejar amb l’home, caient la dona a terra. L’agressor va continuar arrossegant-la, si bé la dona va començar a cridar aconseguint que sortissin veïnats al balcó provocant la seva fugida, personant-se en el lloc diverses patrulles policials.

Els agents de l’UFAM van iniciar una recerca en la qual es va aconseguir identificar al presumpte autor, obtenint evidències i proves que li incriminaven en els fets, esbrinant que igualment podria estar relacionat amb una agressió sexual perpetrada a finals del mes maig, contra una dona i que va ser consumada en la zona del Polígon de Llevant de Palma, així com una temptativa a una altra dona a la qual va conèixer en un bar en la zona de les avingudes, a la qual va agafar fortament pel coll mantenint un forcejament sense arribar a agredir-la sexualment.

El presumpte autor dels fets denunciats no disposava de domicili conegut i es desplaçava en el seu vehicle per tota la ciutat, fins que finalment va ser localitzat per un agent fora de servei en la zona pròxima a la plaça de Toros, el passat dia 19 d’agost, qui va avisar immediatament a les unitats del dispositiu, procedint a la seva detenció. La recerca continua oberta, ja que no es descarta que pogués haver-hi més víctimes.

Són tendència