Connect with us

Actualitat

L’Ajuntament de Manacor qualifica de “mala praxi” el cas del cementiri

Els responsables polítics demanen “prudència”, alhora que no descarten “demanar explicacions i responsabilitats”

El descobriment de més de 200 cossos i restes de persones sense enterrar en el cementiri de Manacor, ha obligat el Consistori a emetre un comunicat davant aquest sensible i lamentable succés. Segons la nota municipal, “l’Ajuntament vol deixar clar que estam treballant per resoldre com més aviat millor, i amb la màxima transparència possible, el problema i alhora demanar prudència i respecte davant un tema tan sensible per la ciutadania. Des del moment en què l’actual equip de govern va conèixer aquesta situació ho va posar en coneixement de les autoritats policials i judicials per tal de procedir a aclarir els fets”, segons el comunicat municipal.

El govern municipal qualifica els fets de “mala praxi”, afegint que “tot fa pensar que els cossos que foren traslladats amb motiu de les obres de reforma executada entre els anys 1982-83 no es varen retornar als corresponents nínxols un cop acabades les millores”. Els responsables polítics demanen “prudència”, alhora que no descarten “demanar explicacions i responsabilitats”.

“Tot fa pensar que els cossos que foren traslladats amb motiu de les obres de reforma executada entre els anys 1982-83 no es varen retornar als corresponents nínxols un cop acabades les millores”, segons un comunicat de l’Ajuntament

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència