Connect with us

Actualitat

Investiguen la troballa de nombrosos cossos humans sense enterrar en el cementiri de Manacor

Investiguen la troballa de nombrosos cossos humans sense enterrar en el cementiri de Manacor

Van ser trobats de manera casual, durant una visita rutinària dels responsables polítics, i el cas ha estat posat en coneixement de la Policia i els Jutjats

Els fets ocorreguts fa uns dies, han estat revelats aquest dijous per Diario de Mallorca. Notícia macabra i desagradable. Segons la mateixa font, els fets van tenir lloc a principis d’aquest mes d’agost en el transcurs d’una visita rutinària dels nous responsables polítics de l’Ajuntament de Manacor al cementiri. En el transcurs de la visita a les instal·lacions, van decidir accedir a l’interior d’una sala que estava tancada des de feia anys i que fins i tot va haver de ser forçada per a poder obrir-la. Una vegada oberta es van trobar números cossos i restes humanes apilades en aquest espai que acumulaven anys sense sepultura. Segons les dades que ofereix Diario de Mallorca, en altres sales del cementiri també van ser descoberts cossos sense enterrar. “Ara mateix no sabem de quantes restes parlam exactament però poden ser més de 200”, ha reconegut el propi batle de Manacor, Miquel Oliver, qui també a reconegut que es tracta “d’un tema molt sensible”, i que ara mateix les circumstàncies obliguen a investigar els fets. De fet, el cas ja ha estat posat en mans de la Policia Nacional i dels jutjats perquè s’investiguin les causes.

A falta de conclusions definitives i dels resultats que puguin oferir les recerques posades en marxa, aquests cossos podrien acumular més de 30 anys tancats en aquestes sales.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència