Connect with us

Vist a les xarxes

El govern espanyol diu que l’Open Arms “no té permís per fer rescats” i que s’arrisca a sancions

El govern espanyol diu que l’Open Arms que "no té permís per fer rescats" i que s’arrisca a sancions de fins a 900.000 euros

Segons la vicepresidenta, Carmen Calvo, “l’ONG només pot fer tasques humanitàries com repartir menjar”

El govern espanyol celebra que la fiscalia italiana hagi posat fi a la situació d’emergència humanitària de l’Open Arms. La vicepresidenta en funcions, Carmen Calvo, però, li recorda a l’Open Arms que “no té permís per fer rescats” i que s’arrisca a sancions de fins a 900.000 euros. En aquests termes s’ha manifestat Calvo aquest dimecres en els micròfons de la SER.

El vaixell de l’ONG catalana està confiscat , per ordre de la fiscalia italiana, qui fa comptes obri una investigació contra l’entitat i també contra el seu director, Òscar Camps. L’Open Arms només pot fer tasques humanitàries com ara repartir menjar o altres tipus d’ajuda.

El fundador d’Open Arms, Òscar Camps, ha respost a les dures declaracions de Carmen Calvo comparant la vicepresidenta espanyola amb el ministre de l’Interior italià, l’ultradretà Matteo Salvini: “Moltes vegades no sé si parla ella de veritat o Salvini”.

Òscar Camps a Carmen Calvo: “Moltes vegades no sé si parla ella de veritat o Salvini”

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ÚLTIMES NOTÍCIES

Són tendència