Connect with us

Actualitat

Quatre detencions aclareixen una trentena de robatoris en el Llevant de Mallorca

Els investigadors calculen que entre objectes sostrets, doblers i danys provocats a la propietat se superen els 60.000 euros

La Guàrdia Civil, en el marc de l’operació Frenesí, ha aclarit una trentena de delictes contra el patrimoni i ha detingut a quatre persones com a presumptes autores d’un delicte continuat de robatori amb força en establiments públics a la zona del Llevant de Mallorca.
En concret, agents de la Guàrdia Civil d’Artà, han aclarit una trentena de robatoris comesos a Manacor, Artá, Capdepera, Sant Llorenç i Son Servera, comesos durant els mesos de febrer a maig.

Les detencions es van dur a terme després de culminar les recerques, en les quals es van aconseguir indicis i proves en contra dels detinguts, en robatoris comesos en establiments públics i municipals, entre els quals es troben restaurants, farmàcies, gasolineres i recintes esportius (camps de futbol principalment).

Els assaltant violentaban portes o reixes i, una vegada a l’interior de l’establiment, sostreien indiscriminadament tot el que podien carregar, sempre preferiblement doblers en efectiu i joies. Els fets es cometien de nit i sense que hi hagués gent. Els investigadors calculen que entre objectes sostrets, doblers i danys provocats a la propietat se superen els 60.000 euros.

Són tendència