Connect with us

Comunitat

Un home sofreix cremades de segon grau després d’explotar una llanxa motora en el Toro (Calvià)

Un home sofreix cremades de segon grau després d'explotar una llanxa motora en el Toro (Calvià)

El succés ha ocorregut aquest matí, abans de migdia, a pocs metres de Port Adriano

Un home de 45 anys ha resultat ferit greu aquest dimarts, amb cremades de segon grau en el 30% del cos, en l’incendi d’una llanxa motora d’uns 15 metres que ha sofert una explosió quan sortia de Port Adriano, en el Toro (Calvià).

Dels dos ocupants que anaven en l’embarcació, pare i fill, el fill és el que ha resultat ferit de major gravetat i ha estat traslladat en una ambulància UVI mòbil a l’Hospital Son Espases, han informat el 061 i els Bombers de Mallorca, que han acudit a l’emergència amb personal del parc de Calvià.

L’home podria ser traslladat a un hospital de Madrid, ciutat en la qual resideix habitualment. El pare, de 69 anys, ha resultat ferit lleu i ha estat traslladat al Centre de Salut de Santa Ponça. El succés ha ocorregut aquest matí, abans de migdia, a pocs metres del port situat en la localitat del Toro.

Quan s’ha declarat l’incendi, els dos tripulants han estat rescatats per embarcacions pròximes. Una embarcació de Salvament Marítim ha extingit l’incendi. La llanxa incendiada s’ha enfonsat. Salvament Marítim ha retirat de la zona les restes que podien resultar perillosos per a la navegació.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com