Connect with us

Esports

Reunió amb els accionistes per a intentar “desbloquejar” la gestió de l’hipòdrom de Manacor

Manca un mes exacte perquè expiri el termini donat en el seu moment pel Consell de Mallorca per intentar trobar una solució administrativa: 21 de setembre, data límit

Manca un mes exacte perquè expiri el termini donat en el seu moment pel Consell de Mallorca a l’Ajuntament de Manacor, per a intentar desbloquejar els problemes administratius i legals perquè l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca (IEHM) pugui seguir al capdavant de la gestió de l’hipòdrom de Manacor. L’ens insular va estipular el 21 de setembre com a data límit per a intentar trobar una solució definitiva a la situació creada.

Cal recordar, que l’IEHM va amenaçar mesos enrera amb desentendre’s i deixar sense efecte el conveni signat en el seu moment amb l’Ajuntament sobre la cessió del recinte, quan es va saber que el Consistori no disposava de la majoria accionarial necessària que li atribuïa la potestat suficient per a la signatura d’un acord de cessió entre les dues institucions. El Consistori manacorí només disposa del 37% dels títols de propietat, la resta són de particulars.

Hipòdrom de Manacor reunió accinoistesL’Ajuntament treballa des de fa mesos per a aconseguir la majoria accionarial necessària per a poder ratificar novament l’acord i que l’IEHM pugui seguir amb la gestió de les instal·lacions de Manacor una vegada superada la data màxim del 21 de setembre. Per aquest motiu, el Consistori ha convocat una reunió amb els accionistes del recinte per a tractar aquest assumpte. La reunió ha estat convocada per a aquest dijous, dia 22, a partir de les 20 hores en el mateix hipòdrom. Els responsables polítics volen que els propietaris dels títols donin el seu vistiplau al conveni entre les dues institucions per a garantir la gestió de les instal·lacions en els pròxims anys. Aquest fet, suposaria una cessió temporal dels títols a l’Ajuntament fins a aconseguir la majoria necessària.

Són tendència