Connect with us

Primera Plana

Artà brinda amb la cervesa artesana

 La tercera edició de l’Artà Beer Festival congrega a més d’un centenar d’amants de l’espumosa en el seu primer dia

El festival de la cervesa artesana d’Artà va obrir les seves portes aquest divendres 2 de juny i seguirà acollint al multitudinari públic també aquest dissabte dia 3.

La gran cita dels amants de la cervesa s’ha consolidat aquesta tercera edició. Na Batlesa s’ha omplert de gent preparada per provar la gran novetat d’aquesta edició; “Desset”, la cervesa de l’Artà Beer Festival, que a partir d’ara es comercialitzarà en diferents punts de venda del municipi sota la marca D’Artà.

Dotze sortidors, tapes, cerveses artesanes, entrepans… a les 18:00 h de l’horabaixa ja estava tot a punt per gaudir d’una vetllada cervesera de la qual varen participar més d’un centenar de persones vingudes de tot arreu.

Abans de la bauxa, hi va haver el tast acompanyat de música clàssica. El primer del cap de setmana, ja que per avui està previst un altre tast amb música electrònica. El sus definitiu va arribar passades les 19:00 h quan es va fer l’obertura de les barres. En poc temps s’anaven acabant les cerveses i s’anaven canviat al so de la campana. Més de 100 varietats varen poder ser degustades.

Una festa que ha anat acompanyada de l’actuació de “Maddona” , un grup musical i concursos que ha durat fins a la matinada.

Malalts de la Birra és l’associació ideòloga i organitzadora d’aquest acte. Els seus membres han viscut aquest dia com un dia gran i se senten plenament orgullosos de la seva idea. Un grup d’amics del municipi que sense esperar-ho han consolidat aquest festival al municipi.

Un representat d’aquesta associació, Rafel Nadal explica que “quant veus que la gent gaudeix, demana, vol conèixer els diferents tipus de cervesa… val la pena i ens sentim plenament satisfets”

Rafel Nadal, membre de l’associació Malalts de Birra

El concurs de cervesa casolana, les conferències i els maridatges són les activitats estrella que han omplert aquest cap de setmana de cervesa al municipi. Un festival que va molt més enllà de beure cervesa. Pretén “fomentar el consum de manera responsable. No beure per beure sinó conèixer que bevem, d’on ve, com s’ha fet”; així com han explicat els creadors de Desset.

L’any que ve, una altra cita per tots els amants d’aquesta beguda, que sembla que cada dia, té més assidus.

Són tendència