Connect with us

Actualitat

La platja de la Colònia de Sant Pere s’adhereix al programa “Platges sense fum”

La platja de la Colònia de Sant Pere s'adhereix al programa "Platges sense fum"

La iniciativa té per objecte promoure els hàbits saludables i sensibilitzar la població sobre la importància de no deixar residus en els espais naturals

L’Ajuntament d’Artà ha elegit la platja de la Colònia com a punt de partida en el municipi del programa “Platges sense fum”. Aquest programa s’ha posat en marxa aquest estiu de manera pilot a diverses platges de Mallorca, i són els ajuntaments que, de manera voluntària, s’hi adhereixen.

La iniciativa té per objecte promoure els hàbits saludables i sensibilitzar la població sobre la importància de no deixar residus en els espais naturals. I és que la idea és apostar pel respecte a la salut i al medi ambient, ja que d’aquesta manera es fomenta així l’abandonament d’un hàbit perjudicial per a la salut i també es promou l’eliminació del residu més abundant a les escombraries marines, les llosques.

Així, a la platja de la Colònia properament es col·locarà la senyalització pertinent que es posa a aquestes zones lliures de fum i l’Ajuntament es compromet fer-ne la vigilància i fa una crida a la responsabilitat, al respecte, al compromís i al civisme de les persones que gaudeixen de l’espai.

Són tendència