Connect with us

Vist a les xarxes

Les normes no serveixen per als anormals

Les normes no serveixen per als anormals

Les xarxes s’omplen diàriament de fotografies amb mobles abandonats en qualsevol cap de cantó de Manacor i en qualsevol moment del dia

Manacor, entre molts altres municipis de Mallorca, té un problema seriós i endèmic amb la manca de convivència i la falta de respecte pels altres que demostren alguns veïnats. La mala costum de deixar els mobles o trastos vells al carrer el dia i a l’hora que un consideri, al marge de les normes, no hi ha manera d’erradicar-lo d’una manera definitiva. En el cas concret de la capital del Llevant, les xarxes s’omplen diàriament de fotografies amb mobles abandonats a qualsevol cap de cantó i en qualsevol moment del dia.

El darrer cas ha estat denunciat aquest mateix dimecres a les xarxes. Estanteries i matalàs inclòs abandonats devora d’un contenidor d’un carrer de la ciutat, que la pròpia denunciat dels fets s’ha oblidat especificar. El mateix delegat de Medi Ambient de Manacor, Sebastià Llodrà, aquesta mateixa setmana decidia recordar en una pàgina social de la ciutat, els horaris i dies del servei de recollida a domicili, a l’hora que feia menció a un cas que es va produir l’últim cap de setmana al Carrer Pare Andreu Fernàndez. Un veïnat va decidir desfer-se d’unes butaques, que van estar ‘exposades’ en ple carrer un grapat de dies fins que van poder ser retirades.

Les normes no serveixen per als anormals. El problema no són els ciutadans, sinó les persones inurbanes. Cal educar-les. Primer, però, cal neutralitzar-les. I sense manies, que de contemplacions elles no en gasten gaire com podem veure diàriament. El nou govern municipal de Manacor ha ‘d’inventar-se‘ una solució rapida i efectiva.

El problema no són els ciutadans, sinó les persones inurbanes. Cal educar-les

Són tendència