Connect with us

Societat

Un estudi posa de manifest que un 33% dels ciutadans de Balears sofreixen addicció al mòbil

Un 35% dels illencs asseguren que utilitzen el mòbil més de cinc hores diàries i un 59% reconeix que el primer i l’últim que fa cada dia és mirar el seu telèfon

Més de 235.000  ciutadans de les Illes es consideren addictes al mòbil, fet que equival al 33% de la població entre 20 i 64 anys d’edat, segons l’estudi sobre addicció al mòbil elaborat pel comparador d’assegurances Rastreator.com.

Un 35% dels illencs asseguren que utilitzen el mòbil més de cinc hores diàries i un 59% reconeix que el primer i l’últim que fa cada dia és mirar el seu telèfon, segons posa de manifest l’estudi.

A més, els residents dediquen una mitjana de quatre hores i trenta minuts al dia al seu mòbil, mentre que uns 116.000 ciutadans, que equival al 16% de la població del territori, asseguren que no podrien estar més d’una hora sense el mòbil.

Un 23% asseguren que utilitzen el seu mòbil per a consultar les xarxes socials mentre que un 17% comenta que l’utilitza  sobretot per a realitzar telefonades i un 15% per a consultar el correu electrònic.

Són tendència