Connect with us

Societat

Nou dones acusen Plácido Domingo d’assetjament sexual

Nou dones acusen Plácido Domingo d'assetjament sexual

Si no accedien a les seves insinuacions, han dit, les castigava professionalment

Vuit cantants d’òpera i una ballarina han acusat Plácido Domingo d’assetjament sexual. Les dones asseguren que el tenor les va forçar durant tres dècades a tenir relacions sexuals. Si no hi accedien, han dit, les castigava professionalment. Segons han confessat a l’agència de notícies Associated Press, Domingo les intentava pressionar perquè tinguessin relacions sexuals amb ell. Ell, a canvi, els prometia feines i, si les dones rebutjaven les seves proposicions, en alguns casos hauria arribat a prendre represàlies contra elles. De fet, dues asseguren que hi van tenir relacions sexuals precisament per aquesta por. De moment no han interposat cap denúncia.

Plácido Domingo no ha volgut fer declaracions, però sí que ha enviat un comunicat a l’agència de notícies en què ha qualificat les acusacions de “profundament preocupants i inexactes”. El cantant, però, ha reconegut que “les normes i barems per les quals ens regim a dia d’avui són molt diferents dels del passat”.

La resposta de Plácido Domingo: “Les normes i barems per les quals ens regim a dia d’avui són molt diferents dels del passat”

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència