Connect with us

Comunitat

A partir del dissabte, 24: Convocada una vaga indefinida en el control de passaports a Son Sant Joan

A partir del dissabte, 24: Convocada una vaga indefinida en el control de passaports a Son Sant Joan

Per les “irregularitats que suporten els treballadors des de fa un any”, segons el sindicat CCOO

Els treballadors del control de passaports de la terminal A de l’Aeroport de Palma han convocat una vaga indefinida a partir del dissabte 24 d’agost a les 00.00 hores a causa de les “irregularitats” que suporten, al seu judici, en el seu lloc de treball des de fa un any, data en la qual l’empresa Acciona Facility va ser adjudicada per Aena.

Segons han informat des del sindicat CC.OO. en una nota de premsa, així ho van aprovar els treballadors en una assemblea celebrada en la seu del sindicat dijous passat. Més concretament, han al·legat que les nòmines són “inentendibles” i es cometen “errors sistemàtics” en els salaris, “als caps de torn no se’ls reconeix el càrrec i si s’emmalalteixen perden el plus assignat”.

A més, han criticat que l’any que dur l’empresa han passat pel lloc de coordinador cinc persones, fet que “ha generat un caos organitzatiu i administratiu que inclou la pèrdua d’informació valuosa de ‘plannings‘ i contractes”.

Des del sindicat també s’ha criticat que “alguns treballadors fa més d’un mes que estan en actiu i no se’ls ha fet arribar el seu contracte i tampoc l’han signat, sense contar que molts d’ells han rebut ofertes enganyoses d’ocupació”.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *