Connect with us

Actualitat

Cladera diu que la futura variant nord d’Artà “encaixa dins de la política en matèria de carreteres”

Cladera diu que la futura variant nord d'Artà "encaixa dins de la nostra política en matèria de carreteres"

El batle, Manolo Galán, s’ha reunit aquest dilluns amb la presidenta del Consell de Mallorca

El batle d’Artà, Manolo Galán, s’ha reunit aquest dilluns amb la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, per parlar dels temes de competència insular que afecten el municipi. Una de les qüestions que s’han posat damunt la taula ha estat l’estat la de donar un impuls definitiu al projecte de la variant nord d’Artà en la present legislatura. Aquesta nova carretera permetria, entre d’altres, reduir el trànsit pel centre d’Artà, minimitzar el trànsit de vehicles pesats i de grans dimensions pel centre, eliminar el doble sentit en alguns carrers que actualment generen problemes de circulació i seguretat, reordenar la circulació del centre d’Artà, amb possibles noves adaptacions de carrers per a vianants, facilitar l’accés a la Ma-3333 i, per tant, al Parc Natural de Llevant i a l’ermita de Betlem i facilitar l’accés de vianants i ciclistes des de la Ma-3333 cap a la zona del camp de futbol. Actualment, el projecte es troba sent avaluat per la Comissió Balear de Medi Ambient.

La presidenta Cladera ha assegurat que la futura ronda «encaixa dins de la nostra política en matèria de carreteres, que deixa de banda les grans infraestructures i desdoblaments». Cladera ha afegit que el Consell «aposta per obres que garanteixin més seguretat i millors accessos a les poblacions ».

Per la seva banda, el batle d’Artà, Manuel Galán, ha assegurat que la construcció de la nova Ronda nord «servirà per descongestionar el trànsit del poble, a més que permetrà la connexió de zones del municipi amb transport públic que ara mateix no son accessibles».

Per altra banda, el batle d’Artà i la presidenta del Consell de Mallorca han abordat altres assumptes en tramitació com el projecte de col·locació del nou arbrat de l’avinguda de Costa i Llobera. Catalina Cladera ha informat, així mateix, que pròximament realitzarà una visita a Artà per reunir-se amb tots els membres del Consistori.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència