Connect with us

Societat

Quatre usos que pots donar-li a un iogurt caducat

Quatre usos que pots donar-li a un iogurt caducat

Això si, abans has d’assegurar-te que la consistència no ha canviat i que l’envàs no s’ha inflat

Una manera de no malgastar el menjar i estalviar doblers. A continuació, et presentam quatre usos que pots donar a un iogurt quan ha caducat. Això si, abans has d’assegurar-te que la consistència no ha canviat i que l’envàs no s’ha inflat.

El iogurt és un producte genial per netejar metalls. Has d’aplicar el producte amb l’ajuda d’un cotó sobre la superfície metàl·lica i deixar-lo reposar uns 15 minuts. Després, has de retirar-lo amb un pedaç suau lleugerament humit.

També pots preparar-te les teves pròpies pintures aprofitant el iogurt caducat. Mesclant el iogurt amb altres productes com la cúrcuma, el safrà o els colorants alimentaris pots crear pintures de colors que no són tòxiques.

També pots fer servir el iogurt com a fertilitzant natural per a les plantes. Només has de mesclar el iogurt amb aigua dins d’una gerra i després regar les plantes directament.

El iogurt caducat també pot servir com a tractament per als cabells. El que has de fer és posar dues cullerades de iogurt dins d’un bol i remenar-ho amb dues cullerades de cacau en pols i amb una cullerada d’oli de coco. Després has d’afegir-hi dues cullerades de condicionador i tornar-ho a remenar.

Aplicar la mescla als cabells mitjançant flocs, que posteriorment han de ser coberts amb paper de plata i deixa-ho reposar 15 minuts. Quan ja hagi passat el temps indicat, retira la mescla amb xampú. Amb aquest tractament aconseguiràs suavitzar el teu pèl.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ÚLTIMES NOTÍCIES

Són tendència