Connect with us

Societat

Quatre usos que pots donar-li a un iogurt caducat

Quatre usos que pots donar-li a un iogurt caducat

Això si, abans has d’assegurar-te que la consistència no ha canviat i que l’envàs no s’ha inflat

Una manera de no malgastar el menjar i estalviar doblers. A continuació, et presentam quatre usos que pots donar a un iogurt quan ha caducat. Això si, abans has d’assegurar-te que la consistència no ha canviat i que l’envàs no s’ha inflat.

El iogurt és un producte genial per netejar metalls. Has d’aplicar el producte amb l’ajuda d’un cotó sobre la superfície metàl·lica i deixar-lo reposar uns 15 minuts. Després, has de retirar-lo amb un pedaç suau lleugerament humit.

També pots preparar-te les teves pròpies pintures aprofitant el iogurt caducat. Mesclant el iogurt amb altres productes com la cúrcuma, el safrà o els colorants alimentaris pots crear pintures de colors que no són tòxiques.

També pots fer servir el iogurt com a fertilitzant natural per a les plantes. Només has de mesclar el iogurt amb aigua dins d’una gerra i després regar les plantes directament.

El iogurt caducat també pot servir com a tractament per als cabells. El que has de fer és posar dues cullerades de iogurt dins d’un bol i remenar-ho amb dues cullerades de cacau en pols i amb una cullerada d’oli de coco. Després has d’afegir-hi dues cullerades de condicionador i tornar-ho a remenar.

Aplicar la mescla als cabells mitjançant flocs, que posteriorment han de ser coberts amb paper de plata i deixa-ho reposar 15 minuts. Quan ja hagi passat el temps indicat, retira la mescla amb xampú. Amb aquest tractament aconseguiràs suavitzar el teu pèl.

>
Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ÚLTIMES NOTÍCIES