Connect with us

Comunitat

Les màximes cauen fins a 9 graus a Mallorca

Les màximes cauen fins a 9 graus a Mallorca

Les temperatures en el Llevant i Migjorn han oscil·lat aquest dilluns entre els 29 i els 32 graus

Descens localment notable de les temperatures màximes en el nord de Mallorca. Com a exemple, cal dir que aquest diumenge la màxima registrada a Sa Pobla va ser de 37ºC, mentre que avui el termòmetre de màxima s’ha quedat en 28,5 °C. A bona part de municipis del Llevant i Migjorn de Mallorca, aquest dilluns les màximes han oscil·lat entre els 29 i els 32 graus. Diferències significatives en aquestes zones respecte a les màximes d’aquest passat diumenge. Baixada de temperatures entre 5, 6 i fins a 8 graus, en el cas d’Artà.

Aquest dilluns, també ens ha deixat les primeres pluges del mes d’agost a Balears. Ha estat a Eivissa. Poden haver deixat de 10 a 15 mm en un interval de temps entre 1 i 2 hores, aproximadament.

La previsió del temps a Mallorca pels pròxims dies, després d’un cap de setmana de forta calor,preveu una baixada de temperatura gràcies al vent del nord i nord-est, principalment en el nord de l’illa. Aquest dimarts la baixada de temperatures serà més general. Al manco fins dijous.

Aquest dimarts la baixada de temperatures serà més general. Al manco fins dijous

 

Són tendència