Connect with us

Oci i Cultura

S’Illot ja ho té tot a punt per les Festes

S'Illot ja ho té tot a punt per les Festes

Del 12 al 25 d’agost

L’Associació de Veïnats ja té tancat el programa de les festes de S’Illot. Una representació de l’entitat veïnal, acompanyats del batle, Miquel Oliver, i els regidors, Maria Antònia Truyols, Sebastià Nadal, Carles Grimalt i Artur Aguiló, han presentat aquest divendres l’extens programa d’actes que començaran aquest dilluns, dia 12, i es perllongaran fins al 25 d’agost. El Pregó serà aquest dilluns, a les 21,00 hores, a la Ronda del Matí. Joan Toni Sunyer i Marga Salas Caldentey seran els encarregats de pronunciar-lo. A continuació hi haurà un Concert a càrrec de la Banda de Música de Manacor en el mateix indret. Ni hi manquen els actes més tradicionals de cada any. La Processó de llanternes, tindrà lloc el dimarts, dia 13, a partir de les 21,15 hores. La gambada sillotera, a l’avinguda dels Pins iuna Nit d’havaneres. Dijous, dia 15, tindrà lloc el trasllat de la Mare de Déu de l’Assumpta al moll i la corresponent processó marítima. El Bingo silloter, tast de cervesa artesana, la Fira nocturna i un seguit d’activitats culturals i esportives.

S'Illot ja ho té tot a punt per les Festes

Imatge oficial del programa de festes de S’Illot 2019. Del 12 al 25 d’agost.

El regidor de Festes, Artur Aguiló, ha destacat la implicació dels veïnats a l’hora d’elaborar el programa d’actes i ha fet una convidada general a participar de la diversitat d’actes que s’han previst. En representació de l’Associació dels veïnats ha intervingut, Joan Riera, qui ha destacat que si és possible tirar endavant amb les festes és gràcies a la labor de moltes persones que treballen de manera desinteressada. El regidor de Participació Ciutadana, Carles Grimalt, ha fet un esment especial a l’hora de recordar que totes les festes que se celebren al llarg de l’any en el municipi estan adherides a les campanyes ‘No i punt !‘ i ‘No siguis ase’. Finalment, el batle, Miquel Oliver, ha declarat que “les festes que sempre surten bé són aquelles que organitzen i participen els mateixos veïnats. Precisament, aquest és el model de les festes que volem”, ha recalcat.

Podeu consultar el programa complet en el següent enllaç.

Joan Toni Sunyer i Marga Salas Caldentey seran els encarregats de pronunciar el Pregó, aquest pròxim dilluns, a les 21 hores, a la Ronda del Matí

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència