Connect with us

Esports

El Mallorca veta a IB3 Televisió

Finalment, Joan Sastre renova amb el Mallorca fins al 2023

El canal autonòmic no podrà oferir aquest dissabte el Trofeu Ciutat de Palma, després que el club hagi decidit rompre el contracte contractual per emetre els partits de pretemporada

IB3 ha informat que aquest dissabte no podrà oferir en directe, tal com tenia previst,la retransmissió del Trofeu Ciutat de Palma que disputaran el Reial Mallorca i el Llevant i que formava part de l’acord contractual entre l’Ens i el club mallorquinista per l’emissió dels partits de pretemporada.

Segons el canal autonòmic, “en els darrers dies, el club ha expressat el seu malestar per l’emissió el passat 6 d’agost de les imatges subtitulades del tècnic Vicente Moreno (enregistrades a l’entrenament durant els 15′ de portes obertes als mitjans)”, esbroncant als seus jugadors durant una sessió preparatòria, “i ha manifestat la intenció de prohibir l’emissió en directe dels partits amistosos contra el Getafe i el Llevant”. Finalment, després de permetre la retransmissió del primer enfrontament, l’entitat ha comunicat que dona per finalitzat l’acord contractual que tenia amb IB3 per l’emissió dels partits de pretemporada.

L’ens diu respectar la decisió i manté el seu compromís amb la llibertat d’informació per davant de qualsevol circumstància. IB3 manifesta que continuarà oferint cobertura màxima del dia a dia de l’equip en el seu retorn a Primera Divisió.

El club ha expressat el seu malestar per l’emissió el passat 6 d’agost de les imatges subtitulades del tècnic Vicente Moreno esbroncant als jugadors, segons l’ens autonòmic

Feu clic a ‘M’agrada’

Facebook Pagelike Widget

ÚLTIMES NOTÍCIES

Són tendència