Connect with us

Actualitat

Els bussejadors faran un segon rastreig de neteja a la platja de S’Illot

platja de S'Illot

Així ho ha confirmat l’Ajuntament de Manacor que preveu poder exposar la situació a Costes en els pròxims dies

La delegada de Turisme de Manacor, Maria Antònia Truyols, ha reconegut aquest divendres que s’està pendent de poder concertar dia i hora amb els responsables del Departament de Costes per poder mantenir una trobada que permeti exposar la situació de la platja de S’Illot. Truyols ha recordat que una de les primeres mesures del nou equip de govern de Manacor va ser la contractació d’un grup de bussejadors que van treure bastants de materials (tipus pedres i roques) que es trobaven dins de l’aigua arran de la torrentada del passat dia 9 d’octubre de l’any passat. La platja aparentment sembla que està bé, però encara ara segueix havent residus repartits per dins l’aigua, fet que posa en perill la seguretat dels banyistes. Truyols ha descartat que el problema es pugui resoldre de manera definitiva aquesta temporada d’estiu, però probablement en els pròxims dies els bussejadors tornarien a actuar en la zona amb la intenció de seguir retirant materials o objectes que puguin crear problemes als usuaris.

Per la seva banda, el batle de Manacor, Miquel Oliver, ha destacat la feina feta en aquest sentit per part dels voluntaris, explicant que “dur a terme ara mateix qualsevol actuació important en aquest sentit és impossible, tenint en compte que ens trobam ja en plena temporada d’estiu i aquest fet provocaria molèsties als banyistes. L’efecte seria contraproduent”. Segons Oliver, “som perfectament conscients que la platja no es troba en les condicions desitjades, però ara cal fer feina entre totes les administracions necessàries per intentar trobar una solució definitiva de cara al pròxim estiu”. El batle ha incidit que el primer temporal de mar que es produesqui tornarà a arrossegar fins a la zona de bany materials que ara mateix es troben aigua endins, “ho sabem i som conscients. Ara mateix només podem fer actuacions petites i poca cosa més”.

El batle Oliver ha destacat la feina feta per part dels voluntaris, però creu que “dur a terme ara mateix qualsevol actuació important en aquest sentit és impossible, tenint en compte que ens trobam ja en plena temporada d’estiu i aquest fet provocaria molèsties als banyistes. L’efecte seria contraproduent”

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència