Connect with us

Vist a les xarxes

Gloria Santiago, el llaç republicà i la seva assistència al besamans

Gloria Santiago, el llaç republicà i la seva assistència al besamans

Alguns internautes li han criticat a l’actual vicepresidenta del Parlament el seu doble joc: “No es pot estar en missa i repicant a la vegada”

“Besamans a les 20.00 i a les 22.00 faig un vídeo a casa criticant a la monarquia. 40 likes i al llit”. Aquest és sol un dels molts comentaris que l’actual vicepresidenta del Parlament, Gloria Santiago, ha rebut de part d’alguns usuaris de les xarxes socials després d’assistir aquest passat dimecres al besamans que va tenir lloc ahir capvespre en el Palau de l’Almudaina.

Unes hores abans de la convocatòria, que va comptar amb una nodrida representació de ciutadans que als afores es van manifestar a favor i també en contra de la monarquia, Gloria Santiago havia publicat una fotografia en el seu compte d’Instagram on apareixia amb un llaç republicà abans de la seva trobada amb el rei d’Espanya. La vicepresidenta del Parlament balear va acompanyar la imatge amb un missatge on criticava al monarca: “Avui veuré a Felipe, un ciutadà normal que ha tingut molta sort…”.

Alguns internautes li han recordat i criticat a Santiago el seu doble joc: “No es pot estar en missa i repicant a la vegada”. Un altre li demanava si el llaç que lluïa era la bandera de Son Ferriol ?. També hi ha usuaris que han lloat la seva valentia. Santiago va penjar aquest vídeo ahir a la nit després d’haver assistit al besamans.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència