Connect with us

Actualitat

Manacor rebrà 19.000 euros per a destinar a informació turística

Manacor rebrà 19.000 euros per a destinar a informació turística

Felanitx també obtindrà 4.246,66 € per a l’elaboració de material promocional del municipi

El Departament de Turisme i Esports del Consell de Mallorca ha concedit les subvencions per a donar suport als serveis municipals d’informació turística per a l’any 2019. En total s’han atorgat 110.628,35 euros en ajudes a municipis de Mallorca. El Departament de Turisme i Esports té atribuïdes les competències relatives a informació i promoció turística i suport a oficines locals d’informació turística.

En aquest sentit, el conseller executiu de Turisme i Esports, Andreu Serra, ha afirmat que «aquesta línia de subvencions pretén donar suport als ajuntaments per a ajudar-los a millorar la informació turística que donen en les seves oficines». També ha destacat que «en aquesta legislatura volem fer passos ferms per a crear una xarxa pública d’oficines de turisme per a compartir recursos, generar espais de diàleg, sumar, dotar d’infraestructures als ajuntaments i, en definitiva, donar impuls entre tots a la marca turística de Mallorca».

Les subvencions s’han repartit en dos àmbits. 53.318,09 euros han disposat a la línia 1, per a ajudes per a la informació turística, i 57.310,26 euros s’han atorgat a la línia 2, per a fer front a les transferències als ajuntaments de la informació turística.

Andreu Serra ha destacat que “en aquesta legislatura volem fer passos ferms per a crear una xarxa pública d’oficines de turisme per a compartir recursos, generar espais de diàleg, sumar, dotar d’infraestructures als ajuntaments i, en definitiva, donar impuls entre tots a la marca turística de Mallorca”

Aquestes ajudes van dirigides als ajuntaments de Mallorca amb una població inferior als 50.000 habitants i a les mancomunitats de l’illa. Les subvencions estaven previstes dins del marc del Pla estratègic de subvencions del Consell de Mallorca per a l’exercici 2019. Pel que respecta als municipis del Llevant i Migjorn que es podran beneficiar d’aquestes ajudes, l’Ajuntament de Manacor rebrà 19.000 euros per a destinar a informació turística i Felanitx també obtindrà 4.246,66 € per a l’elaboració de material promocional del municipi.

Són tendència