Connect with us

Actualitat

El batle no descarta introduir canvis en el PGOU de Manacor: “Ho estem mirant”

Miquel Oliver ha ressaltat que les modificacions que es puguin incorporar han de ser “concretes i puntuals, perquè en cas contrari podrien suposar un reset en la seva tramitació”

El batle de Manacor, Miquel Oliver, no descarta que el govern municipal que presideix pugui plantejar-se la possibilitat d’introduir modificacions puntuals en la redacció inicial del PGOU elaborat majoritàriament per l’anterior govern format pel Pi, PP i AIPC. Així ho ha reconegut aquest dimecres a defrancdigital.com, després d’haver estat consultat pels cartells que van aparèixer aquest passat dimarts repartits per la ciutat que exigien canvis urbanístics i una major participació ciutadana en la seva elaboració. Oliver no ha revelat en què consistirien els canvis proposats pel govern municipal de Manacor, però ha ressaltat que les modificacions que es puguin incorporar han de ser “molt concretes i puntuals, perquè en cas contrari podrien suposar un reset en la seva tramitació que podria provocar un retard encara major en el temps”. Oliver també s’ha mostrat confiat en que les al·legacions per part dels ciutadans i entitats puguin contribuir a millorar el resultat final del futur Pla urbanístic. Sobre la possibilitat d’introduir canvis en el document ha reconegut que “ho estem mirant”.

El batle també ha fet esment als importants requisits en matèria mediambiental i de sostenibilitat que són exigits per part del Govern i que també condicionen futures modificacions en aquest sentit.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ÚLTIMES NOTÍCIES

Són tendència