Connect with us

Oci i Cultura

Son Macià dedica les seves festes a Pere Antoni Pascual

Son Macià dedica les seves festes a Pere Antoni Vaquer

Era membre de la Comissió de Festes i va morir ara fa poc més d’un mes de manera sobtada

La Comissió de Festes i una representació de l’Ajuntament de Manacor han presentat aquest dimecres el programa de festes de Son Macià 2019. Miquel Sureda, membre de la Comissió i que ha donat compta de bona part dels actes previstos a partir d’aquest dijous, dia 8 i fins al divendres, 23 d’agost. Sureda, abans de res, ha explicat que les festes d’aquest any van dedicades en memòria de Pere Antoni Vaquer, membre de la Comissió, i que va morir recentment de manera sobtada. En el programa d’actes es pot llegir “Aquestes festes van per tu, company. Sempre hi seràs, com sempre hi vas ser. Gràcies per tot. Gràcies per tant”.

El programa d’actes s’inicia aquest dijous, 8 d’agost, a partir de les 17,00 hores amb la cridada a la festa. El Pregó-Homenatge, serà a partir d’una entrevista enregistrada temps enrere al mateix Pere Antoni Pascual Vaquer, a les 23,00 hores. Seguidament tots els assistents podran gaudir d’una Mostra i degustació de coques dolces i salades. Els actes es perllongaran al llarg de tot el cap de setmana. Destacam l’horabaixa futbolístic previst per aquest divendres, a partir de les 18,00 hores, al camp de futbol de Sa Sínia entre un combinat de Son Macià i una representació de ciutadans francesos que resideixen al nucli. Dissabte a vespre Gran Revetla de Jazz&Tapes amb les actuacions de Holy Flower i S’Arrual Jazz Mort. Una de les novetats del programa d’enguany és l’Agostfest, al més pur estil alemany, previst per dimarts, 13 a partir de les 22,00 hores. Podeu consultar la resta del programa fent clic aquí.

El batle, Miquel Oliver, ha destacat la gran labor de tots els membres de la Comissió “a l’hora d’organitzar unes festes modèliques”.

Son Macià dedica les seves festes a Pere Antoni Vaquer

La Comissió de Festes i una representació de l’Ajuntament de Manacor han presentat aquest dimecres el programa de festes de Son Macià 2019. A l’acte hi ha assistit el batle de Manacor, Miquel Oliver i els regidors del govern municipal, Artur Aguiló i Carles Grimalt.

Una de les novetats del programa d’enguany és l’Agostfest, al més pur estil alemany, previst per dimarts, 13 a partir de les 22,00 hores

Són tendència