Connect with us

Esports

Convocades ajudes per a l’organització d’esdeveniments esportius d’alt nivell a Balears

esdeveniments esportius d’alt nivell a Balears

L’ajuda pública anirà d’un mínim de 1.000 a un màxim de 10.000 euros

La Conselleria d’Afers Socials i Esports ha obert una convocatòria d’ajuts per a l’organització d’esdeveniments esportius que ajudin a promocionar l’esport d’alt nivell a les Illes Balears. L’objectiu és donar rellevància i suport als projectes organitzats per federacions esportives, delegacions territorials de les federacions espanyoles o clubs esportius.

La convocatòria, que ha sortit avui publicada en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, destinarà un màxim de 150.000 € a projectes que es realitzin en l’àmbit geogràfic de les Illes Balears i que hagin tingut lloc entre l’1 d’octubre de 2018 i el 31 d’octubre de 2019.

Segons el director general d’Esports, Carles Gonyalons, «era una eina necessària per donar el suport que han de menester les federacions i clubs esportius per poder organitzar grans esdeveniments a les Illes Balears».

Val a dir que s’entén per esport d’alt nivell la pràctica esportiva que suposa un model per al foment de l’esport base i té una funció representativa de les Illes Balears en proves oficials de caràcter nacional i internacional. En aquest sentit, hi ha esports que poden complir amb aquest objecte fins i tot en categories de competició de segon o tercer nivell (atenent les divisions o categories establertes per les federacions nacionals i internacionals) o, també, en categories d’edat inferiors a l’absoluta.

L’ajuda pública anirà d’un mínim de 1.000 € a un màxim de 10.000 €, depenent dels supòsits que s’especifiquen en la convocatòria de subvencions per a esdeveniments esportius de 2019.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència