Connect with us

Actualitat

La modificació del PGOU de Felanitx facilitarà l’ús turístic a edificis antics del municipi

La modificació del PGOU de Felanitx facilitarà l'ús turístic a edificis antics del municipi

De moment, no s’atorgarà cap llicència d’obra per a hotels fins que la modificació sigui aprovada definitivament

L’Ajuntament de Felanitx, amb la modificació puntual del Pla General d’Ordenació Urbana (PGOU) pretén que les cases senyorials del municipi puguin optar a un nou ús i reconvertir-se en hotels d’interior. La modificació permetria obrir la porta a reformes i donar ús turístic als edificis antics. Aquesta possibilitat va ser aprovada en el darrer ple de l’anterior mandat per unanimitat.

El batle de Felanitx, Jaume Monserrat considera que aquests habitatges, “poden ser un revulsiu econòmic pel poble. La zona antiga de Felanitx pot assumir fer aquestes reconversions i ajudaria a revitalitzar el nucli”. Monserrat creu que aquesta modificació “no serà un efecte crida, l’Ajuntament no espera una allau de sol·licituds, ja que no hi ha tants casals de l’any 1940 que puguin reconvertir-se en petits hotels o allotjaments turístics.

El batle respecte l’opinió de qualsevol plataforma i anima a les entitats que critiquen aquesta modificació del PGOU a què presentin al·legacions perquè puguin ser estudiades. De moment, no s’atorgarà cap llicència d’obra per a hotels fins d’aquí aproximadament dos anys, quan previsiblement s’aprovi definitivament la modificació del PGOU. 

L’equip de govern municipal, integrat pel PI-PSOE-BLOC vol deixar clar que “les construccions antigues no es podran esbucar per fer-les de bell nou, tampoc es podrà modificar la fesomia dels habitatges ni augmentar el volum”. 

El batle respecte l’opinió de qualsevol plataforma i anima a les entitats que critiquen aquesta modificació urbanística a què presentin al·legacions perquè puguin ser estudiades

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència