Connect with us

Actualitat

Felanitx farà un seguiment de la qualitat del servei en la recollida del fems

Felanitx farà un seguiment de la qualitat del servei en la recollida del fems

Els horaris, la qualitat de recollida, la neteja dels contenidors i les àrees d’aportació són els punts que es valoraran durant dos mesos

L’Ajuntament de Felanitx ha iniciat un procediment de seguiment del contracte de les empreses de recollida de fems. Durant dos mesos el consistori avaluarà el servei. L’empresa adjudicatària s’enfronta a sancions econòmiques en cas de no complir amb el contracte signat, segons ha informat el Consistori.

Els horaris, la qualitat de recollida, la neteja dels contenidors i àrees d’aportació són els punts que es valoraran durant aquest període. Una vegada finalitzat el temps es determinarà el tipus de sanció.

Com a mesura d’urgència, el consistori amb la col·laboració de les distintes empreses i la brigada municipal, ha netejat la zona de contenidors del polígon industrial de Felanitx. S’han mogut els dipòsits a una zona més transitada per evitar abocaments incontrolats.

L’equip de govern recorda que l’actual contracte no preveu un procediment i un règim de sanció àgil. Per això s’ha obert aquest període de seguiment on es recolliran les proves pertinents sobre les possibles deficiències del servei.

En un anterior comunicat, l’Ajuntament va exigir a les empreses encarregades de la neteja del municipi, l’estricte compliment dels respectius contractes.

Són tendència