Connect with us

Societat

Together: Una app creada a Mallorca i que posa en contacte dones que no volen tornar a casa totes soles a les nits

Together: Una app creada a Mallorca i que posa en contacte dones que no volen tornar a casa totes soles a la nit

Projecte guanyador de l’Emprenbit Tech Camp 2019

La consellera d’Administracions Públiques i Modernització, Isabel Castro, ha fet lliurament aquest divendres del premi Emprenbit Tech Camp 2019 al projecte Together, una app basada en la idea de posar en contacte dones que han sortit a la nit per tal que no hagin de tornar a casa soles i ho puguin fer en grup. Els autors d’aquest projecte premiat durant la cerimònia de clausura de la tercera edició d’aquest campus tecnològic d’estiu al Parc BIT, són Pilar García i Luis Yupanqui.

A la convocatòria també hi han participat altres propostes bastant interessants. Aquest és el cas de Fun Linking (una plataforma per a unir a qui vulgui viatjar a concerts o festivals), iWatch HL (una app per a persones amb discapacitat auditiva que avisa de son squotidians com el timbre, el plor de bebès o sons al carrer), Go Unique (una app de viatges que permet contactar amb guies turístics locals els quals dissenyen una experiència única en destinació) i Share Post (una app per a retornar objectes perduts per descuit en hotels permetent a altres hostes contactar l’amo a canvi d’una gratificació).

La iniciativa de la Fundació Bit, amb la qual es pretén afavorir la creació d’empreses de base tecnològica i estimular l’esperit emprenedor entre joves estudiants així com dotar-los de les habilitats necessàries per llançar projectes empresarials, ha comptat en aquesta edició amb un total de 13 participants que han presentat 5 propostes d’equip diferents.

Els integrants de l’equip guanyador participaran en un fòrum internacional sobre emprenedoria, start-ups i inversió amb trasllats, allotjament i entrades pagades. El Programa #Emprenbit està dissenyat amb l’objectiu d’afavorir la creació d’empreses innovadores a les Illes Balears mitjançant l’oferta de serveis i infraestructures específiques per al suport a emprenedors amb idees i/o models de negoci basats en el coneixement.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència