Connect with us

Comunitat

Un home és detingut a Palma per abús sexual continuat sobre les nétes menors de la seva parella

Un home és detingut a Palma per abús sexual continuat sobre les nétes menors de la seva parella

Va ser detingut la nit del dimecres a l’aeroport de Palma després d’arribar d’un viatge

Agents de la Policia Nacional han detingut a un home de 51 anys d’edat, per abús sexual continuat sobre les nétes menors de la seva actual parella.Els fets es van venir produint en el domicili compartit pel detingut i en altres llocs on acudia amb la seva parella, on anaven les nétes menors que eren abusades de manera furtiva quan la parella del detingut dormia o s’absentava.

Aquests abusos a les germanes van començar suposadament fa tres anys. L’últim episodi va succeïr en un viatge, aquest mateix estiu.Durant la denúncia prèvia les menors en presència dels seus progenitors i amb el seu consentiment, van relatar als agents de la Policia Nacional els abusos sexuals soferts.

La unitat policial UFAM de Menors, va citar d’urgència a les nines, a la Unitat d’Abús Sexual Infantil (UVASI), per a l’obtenció d’un informe pericial sobre la veracitat dels fets relatats. I a partir d’aquest moment es va iniciar la recerca dels fets denunciats a més de la localització del presumpte autor, tenint coneixement que es dirigia en un vol cap a Palma durant la nit d’aquest passat dimecres. Una vegada va haver desembarcat del vol va ser detingut pel dispositiu que s’havia establert a les instal·lacions aeroportuàries. L’individu ha estat passat a disposició judicial aquest dijous.

Són tendència