Connect with us

Comunitat

El Consell de Mallorca crea 7 noves direccions insulars

Turisme, Joventut, Comunicació, Política Lingüística, Participació, Promoció sociocultural i Inspecció Tècnica de Vehicles

L’equip de govern del Consell de Mallorca ha acordat fer canvis en l’organigrama per poder executar les competències previstes pel gener de 2018, en compliment del que estableix l’Estatut d’Autonomia de les Illes Balears. El calendari pactat amb el Govern de les Illes Balears preveu el traspàs de les competències de Promoció turística, Joventut i Polítiques de gènere per al gener de 2018.

Amb l’objectiu de donar compliment a aquest traspàs, l’equip de govern ha acordat la creació de les direccions insulars de Joventut i Turisme. Així ho ha explicat aquest dijous matí el president del Consell, Miquel Ensenyat, acompanyat dels dos vicepresidents de la institució, Francesc Miralles i Jesús Jurado.

El nou organigrama inclou, també, les direccions insulars de Promoció sociocultural, Participació ciutadana, Comunicació, Inspecció Tècnica de Vehicles i Política Lingüística. Aquesta darrera, en virtut de l’acord de ple del passat mes de març, a proposta de l’oposició, i que recupera aquest càrrec, eliminat durant el mandat anterior.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència