Connect with us

Societat

Una dona és detinguda a Mallorca per infringir 13 vegades una ordre d’allunyament d’una cadena de supermercats

Ha passat a disposició judicial aquest dimarts

La Policia Nacional ha detingut aquest dimarts a una dona per infringir per tretzena vegada una ordre d’allunyament dictada pel Jutjat d’Instrucció en la qual se li prohibia entrar en tots els locals de Mallorca d’una cadena de supermercats per haver comès diversos robatoris.

La dona, amb nombrosos antecedents per furts en comerços, fonamentalment en supermercats, va començar a perpetrar aquests delictes en establiments de la cadena l’any 2017, segons ha informat la Policia aquest dimarts en nota de premsa.

Davant la reiteració d’aquests fets, comesos habitualment amb terceres persones amb les quals s’associa de manera ocasional a Palma i en altres localitats de l’illa, l’empresa va sol·licitar al Jutjat a la fi de 2018 que la condemnés a no poder aproximar-se a cap de les seves botigues a Mallorca.

La cadena ha denunciat a la dona en 23 ocasions per distints robatoris i des que al març d’aquest any es va dictar l’ordre d’allunyament, la dona l’ha infringit en 13 ocasions. La presumpta autora ha passat a disposició judicial aquest dimarts.

La cadena ha denunciat a la dona en 23 ocasions per distints robatoris

Són tendència