Connect with us

Actualitat

Demanen que el pacte de Manacor faci públic els acords de govern

Demanen que el pacte de govern de Manacor faci públic els acords de govern

El PP ho considera “un exercici de transparència imprescindible” que els manacorins i manacorines puguin conèixer quines són les línies de feina que s’ha marcat el pacte MÉS-Esquerra, PSIB-PSOE i Unides Podem

El Partit Popular de Manacor ha fet públic que en l’última sessió plenària celebrada per l’Ajuntament de Manacor van sol·licitar “conèixer per escrit quin és el full de ruta que ha de marcar el govern manacorí dels pròxims quatre anys”. Aquesta petició ara han decidit traslladar a l’opinió pública mitjançant una nota de premsa. La formació conservadora ho considera “un exercici de transparència imprescindible que els manacorins i manacorines puguin conèixer quines són les línies de feina que s’ha marcat el pacte Més-Esquerra, PSIB-PSOE i Unides Podem de cara als pròxims quatre anys”. Insten a l’equip de govern a fer públics, com més aviat millor, els document del pacte.

En la mateixa nota, el PP lamenta “les desafortunades manifestacions del batle Oliver sobre la visita del rei emèrit a Manacor”.

 

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ÚLTIMES NOTÍCIES

Són tendència