Connect with us

Oci i Cultura

L’Ajuntament ofereix una recepció als Cossiers de Manacor

L'Ajuntament ofereix una recepció als Cossiers de Manacor

Van ser obsequiats amb una planta aromàtica del Viver Bio, un cossioler de Can Garanya i un exemplar del llibre Els pobres, de Damià Duran

Ahir dilluns va tenir lloc, a la Sala de Ball de l’Escola de Mallorquí, la ja tradicional recepció als Cossiers de Manacor per part de l’Ajuntament de Manacor. L’objectiu d’aquesta trobada és agrair tota la gent que col·labora perquè les dues sortides anuals dels Cossiers (dia del pregó de les Fires i Festes de Primavera i el dia de la festa del St. Crist) siguin un èxit. L’Ajuntament va obsequiar els cossiers, la dama, el dimoni, els flabiolers i el coordinador, Sebastià Galmés amb una planta aromàtica del Viver Bio de l’associació pro salut mental Estel de Llevant, un cossioler de Can Garanya i un exemplar del llibre Els pobres, de Damià Duran, escriptor i investigador molt vinculat amb els inicis de la creació de l’Escola Municipal de Mallorquí.

L'Ajuntament ofereix una recepció als Cossiers de Manacor

Van ser obsequiats amb una planta aromàtica del Viver Bio, un cossioler de Can Garanya i un exemplar del llibre Els pobres, de Damià Duran.

A l’acte hi assistiren (a part dels cossiers, dama, dimoni i sonadors del 2019) el batle de Manacor, Miquel Oliver i distints portaveus dels partits polítics amb representació al Consistori de Manacor, el claustre de professors de l’Escola, el jurat de Concurs de Cartells de Cossiers i representants de la família Garanya. Tothom, d’una manera o una altra, aporta el seu granet d’arena perquè aquesta dansa, de la qual l’any que ve farà 40 anys que es va recuperar, perpetuï i la gent del poble la conegui, estimi i valori.

El batle Oliver va fer entrega d’un obsequi a la presentadora de l’acte de Reconeixement de Mèrits d’enguany, M. Antònia Móra.

 

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Feu clic a ‘M’agrada’

Facebook Pagelike Widget

ÚLTIMES NOTÍCIES

Són tendència