Connect with us

Esports

Kashirov, dues vegades campió de l’Eurolliga, una de les atraccions del bàsquet de l’estiu a Mallorca

Anatoly Kashirov, dues vegades campió de l'Eurolliga, una de les atraccions del torneig de bàsquet de Mallorca

Ho fa com un membre més dels ‘Flint Tropics‘: Continua lligat al món de la cistella, però lluny de tota activitat professional

Tot i que la seva edat li permetria encara poder estar en actiu, Anatoly Kashirov (32 anys), continua lligat al món del basquet, però lluny de tota activitat professional. Ara ho fa com a un aficionat més. El dues vegades campió de l’Eurolliga de bàsquet, els anys 2006 i 2008, amb el CSKA de Moscou, és una de les grans atraccions de la Lliga d’estiu que cada any se celebra a Mallorca. Ho fa com un membre més dels ‘Flint Tropics‘, que lògicament es beneficien de poder comptar en les seves files amb l’experiència de tot un campió de l’Eurolliga. Un vertader luxe. Kashirov, dedica ara bona part del seu temps a la família, dona i filla tenen fixada la seva residència habitual a Mallorca, i als seus negocis establerts a Rússia.

Al llarg de la seva trajectòria professional, a més del CSKA de Moscou, també ha militat en altres equips de renom en el panorama europeu com el BC Khimki o l’Aris de Salònica, de la lliga grega. També ha estat internacional amb la selecció.

No descarta tornar a dedicar-se professionalment al món de la cistella, sempre i quan això no impliqui haver d’allunyar-se molt de la família, de l’illa i dels seus amics.

Anatoly Kashirov, dues vegades campió de l'Eurolliga, una de les atraccions del torneig de bàsquet de Mallorca

Anatoly Kashirov, segons per la dreta, disputa la Lliga d’estiu de Mallorca amb els ‘Flint Tropics’, que lògicament es beneficien de poder comptar en les seves files amb l’experiència de tot un campió de l’Eurolliga. Un vertader luxe.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *