Connect with us

Vist a les xarxes

Així es governa a Capdepera

Així es governa a Capdepera

El regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament, Quico Martínez, a un veïnat: “Mañana irá uno de mis celadores a hacer un par de fotos a tu finca… ¿Me imagino que no tendrás nada irregular, no?”

Una veïnada del municipi gabellí, Alejandra Coco, ha penjat a la web de capvermell.org el següent comentari .”Es veu que publicar lliurement opinions sobre les mancances de Capdepera / Cala Rajada amb la idea que es pugui millorar porta conseqüències. Aquests són una sèrie de wasaps enviats al meu marit pel regidor de Medi Ambient de Capdepera arran d’uns comentaris meus al Facebook.

Indubtablement, si hi ha una campanya de Medi Ambient per controlar les finques del municipi i troben alguna irregularitat en la meva, assumiré les conseqüències. Però aquests missatges semblen més amenaces intimidatòries com a conseqüència d’haver expressat lliurement, i amb total correcció, les meves opinions.” Tot i que és una conversa privada, lo de “mis celadores” i “los que más tienen que callar, son los que mas por culo dan…” diuen molt poc del talant i la trajectòria democràtica del nou regidor.

L’autor dels comentaris amenaçants contra el veïnat és l’actual i encara regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Capdepera, Quico Martínez. La seva immediata dimissió també és innegociable.

Així es governa a Capdepera

L’autor dels comentaris amenaçats contra el veïnat és l’actual i encara actual regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Capdepera, Quico Martínez.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència