Connect with us

Societat

Detingut a Palma un monitor de campament per assetjar amb missatges a una menor

El jove hauria enviat diversos missatges de contingut afectuós a la nina, a la qual va conèixer en l’estiu de 2016 quan va exercir de monitor en un campament

La Policia Nacional ha detingut a Palma a un home de 24 anys denunciat per la mare d’una nina de 12 a la qual, presumptament, va assetjar mitjançant missatges telefònics després d’haver-la tingut al seu càrrec l’estiu passat quan va exercir de monitor en un campament.

Segons ha informat un portaveu de la Prefectura Superior de Policia, el presumpte acusador va passar aquest dimecres a disposició judicial i està imputat per corrupció de menors.

El jove hauria enviat diversos missatges de contingut afectuós a la nina, a la qual va conèixer en l’estiu de 2016 quan va exercir de monitor en un campament organitzat per un centre escolar de Palma.

L’home, de nacionalitat espanyola, va ser detingut l’any passat per uns fets similars, encara que les mateixes fonts no han pogut precisar si aquest arrest es va produir abans o després que instruís a nins durant l’estiu.

Els investigadors estudien ara la trajectòria com a monitor del detingut per tractar d’esbrinar si més nins poden haver sofert assetjament o abusos.

Són tendència