Connect with us

Actualitat

La brutor s’acumula a Portocolom i provoca les primeres protestes dels veïnats

Els problemes en el servei de la recollida del fems reconeguts pel mateix Ajuntament començaren a produir-se a principis del mes de juliol

Segons una nota de premsa feta pública aquest divendres per part de l’Ajuntament de Felanitx, que denunciava les deficiències en el servei de la recollida del fems que pateix bona part del municipi per part de l’empresa adjudicatària del servei (FCC), el govern municipal expressava que el servei no s’efectuava de forma regular des del passat 21 de juliol i a partir d’aquesta data s’han anat succeint distintes incidències en el servei de recollida. El comunicat municipal feia especial esment a la situació que es vivia en alguns indrets del nucli de Portocolom, on els contenidors han estat plens de bosses de fems diversos dies.

La situació ha provocat ja les primeres protestes per parts dels veïnats de la zona. Segons es pot veure en un vídeo que ens ha fet arribar un lector els primers problemes es començaren a detectar a principis d’aquest mes de juliol que ja acaba. És a dir, les deficiències en el servei començaren a finals de la primera setmana del mes en curs. L’ajuntament reconeix que aquesta situació pot derivar en un problema de salut pública que no es pot prorrogar i està estudiant si aquests contratemps són susceptibles de penalitzacions cap a l’empresa adjudicatària per incompliment de contracte.

L’empresa, segons la informació facilitada des de l’Ajuntament de Felanitx, justifica aquesta situació a diversos problemes interns a causa de baixes laborals, dimissions de xòfers i diferents accidents laborals. El Consistori ha demanat màxima celeritat a l’empresa per intentar resoldre aquesta situació que ja comença a allargar-se massa en el temps i que comença a tenir els seus primers efectes sobre la paciència dels veïnats dels nuclis afectats.

Segons es pot veure en un vídeo que ens ha fet arribar un lector, els primers problemes es començaren a detectar la primera setmana de juliol

 

Són tendència