Connect with us

Societat

Cala Anguila ja està senyalitzada com a ‘platja sense fum’

Cala Anguila ja està senyalitzada com a 'platja sense fum'

Els representans de l’Ajuntament de Manacor han destacat la importància de la iniciativa impulsada per la Direcció General de Salut Pública

Aquest divendres s’ha celebrat l’acte de senyalització com a ‘platja sense fum’ de Cala Anguila, en el terme municipal de Manacor. En representació del Consistori de Manacor han assistit a la convocatòria el batle, Miquel Oliver; la delegada de Turisme, Maria Antònia Truyols; el delegat Territorial, Sebastià Nadal i el delegat d’Activitats Carles Grimalt . Per part de la Conselleria de Salut i Consum hi ha assistit la directora general de Salut Pública, Maria Antònia Font, i la responsable de la iniciativa Xarxa de platges sense fum, Francisca Bibiloni. També hi ha assistit per part de la Conselleria de Medi Ambient i Territori, el director general de Residus i Educació Ambiental, Sebastià Sansó.

Els representants de l’Ajuntament de Manacor han destacat la importància de la iniciativa impulsada des de Salut Pública. La finalitat d’aquesta iniciativa és promoure i potenciar estils de vida saludable, beneficis d’una vida sense tabac i la cura de les nostres platges lliures de fum i residus.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència