Connect with us

Comunitat

Salom diu que el control de la venda ambulant és competència dels ajuntaments

La Delegació del Govern a Balears respon així al Govern i a les patronals del comerç sobre el control i les sancions davant aquests tipus de pràctiques

En un comunicat, la Delegació del Govern ha considerat que la seva presència en la reunió d’avui convocada pel Govern amb ajuntaments, patronals del comerç i la FELIB per tractar el problema de la venda ambulant il·legal “no resultava oportuna tenint en compte que pogués entendre’s com una intromissió en les competències de les entitats locals”.
A més, la Delegació del Govern ha assenyalat que la reunió no va ser consensuada i que a la delegada del Govern, María Salom, va decidir convocar-la a la seu de la FELIB (Federació D’Entitats Locals dels Illes Balears) i no a la seu de la conselleria, on s’ha celebrat.
Per carta, la Delegació del Govern va contestar fa uns dies al conseller que les entitats locals “hauran d’incorporar en els seus ordenances municipals la regulació que considerin oportuna sobre la base del principi d’autonomia local”.
La institució presidida per Salom afirma que està i sempre estarà pel compliment de la llei i les competències assignades a la Delegació del Govern, entre les quals “en cap cas està la venda ambulant de carrer”.
Finalment, la Delegació del Govern recorda que Salom s’ha reunit en nombroses ocasions amb quantes associacions i entitats s’han interessat per aquesta problemàtica, a les quals se’ls ha ofert assessorament i també informació.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència