Connect with us

Agenda

Presentació del projecte Espais de la Batalla de Mallorca

Presentació del projecte Espais de la Batalla de Mallorca

El pròxim dijous, 1 d’agost, a l’Espai 36 de Sant Llorenç

Per tercer any consecutiu, l’equip de voluntaris de Batalla de Mallorca es desplaçarà fins a Sant Llorenç des Cardassar i Son Servera per tal de seguir amb el projecte Espais de la batalla de Mallorca 2017-2022.

El projecte, té l’objectiu d’investigar, localitzar, identificar i protegir els espais i restes materials i arqueològiques del Desembarcament de Bayo a Mallorca l’any 1936.

Per això, l’equip transversal –format per deu voluntaris de diferents universitats (Universitat de les Illes Balears, Centre d’Ensenyament Superior Alberta Giménez, Universitat Pompeu Fabra i Universitat de Barcelona) i entre els quals es troben historiadors, arqueòlegs, gestors culturals i periodistes de les Illes Balears i Catalunya– treballaran des del diumenge 28 de juliol fins al divendres 2 d’agost, excavant la zona de Sant Llorenç des Cardassar, concretament al nucli poblacional de Son Carrió.

Els directors, Manuel Aguilera Povedano i Gonzalo Berger Mulattieri, duran a terme la presentació del projecte Espais de la Batalla de Mallorca, el proper dijous, 1 d’agost, a les 20 hores a l’Espai 36 de Sant Llorenç des Cardassar.

El projecte, té l’objectiu d’investigar, localitzar, identificar i protegir els espais i restes materials i arqueològiques del Desembarcament de Bayo a Mallorca l’any 1936

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *